Rețete de loin

La nivel nutriționale loinul este un minunat sursa de proteine, pe lângă faptul că ne oferă fier, ceea ce ne ajută să combatem anemia și să rămânem sănătoși. Putem considera lăutul ca o carne slabă, cu conținut scăzut de grăsimi, ceea ce îl face un aliment foarte potrivit pentru a transporta dieta sanatoasa si echilibrata.

Rețete de loin

Lăutul de porc cu piure de cartofi
În piață veți găsi slănină proaspătă, marinată și vindecată. Același produs, dar cu caracteristici foarte diferite.

Lăuturi umplute cu brânză cu mousselina de usturoi
Rețetă de slănină umplută cu brânză cu mousselina de usturoi, Bruno Oteiza pregătește un fel de mâncare simplă și gustoasă de lână umplută însoțită de ardei și mousselina de usturoi.

Montadito de loin și brânză pe pâine prăjită
Karlos Arguiñano ne surprinde cu o mușcătură rafinată, ideală pentru a fi luată ca un intrare: montadito de lână și brânză la pâine prăjită.

Lăutul de porc coapte cu piure de cartofiRețetă Karlos Arguiñano pentru coaja de porc coapte însoțită de piure de cartofi și sos de roșii cu smochine uscate și stafide.

Banda de lână umplută
Banda de lână umplută, o rețetă delicioasă pentru carne de lână umplută cu șuncă, slănină și legume rafinate, de către bucătarul Karlos Arguiñano.

Snack-uri cu loin și șuncă
Rețeta Karlos Arguiñano cu mușcături coapte de coajă, șuncă și roșii uscate, însoțite de dovlecei saltați, un fel de mâncare ușor și rapid de preparat.

Lănțuț veninos cu fructe de marțipan și roșii
Bruno Oteiza pregătește o rețetă pentru coada de căprioară însoțită de mojo de marțipan și fructe roșii. O rețetă delicioasă perfectă pentru mese speciale.

Se rumeneste cu sos de usturoi si cartofi gratinati
Rețeta Karlos Arguiñano cu friptură de usturoi și sos de cidru și servită cu cartofi gratin.

Video: How to Cook Tuna Steak. Jamie Oliver (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu