Reînnoiește un scaun desculț

În zone mari și centre de bricolaj vom găsi diferite modele de roți, cu sau fără frână, în modele și finisaje diferite.

Pas cu pas pentru renovarea unui scaun desculț

Pasul 1
În primul rând vom scoate picioarele de lemn, care în cazul nostru sunt deteriorate și vom pune niște roți cu care vom oferi mobilitate fotoliului. Pentru a le așeza, vom tăia picioarele de lemn cu o fâșie de mână până când acestea vor fi spălate cu baza fotoliului.

Pasul 2
După ce au fost făcute tăierile, vom potrivi zona cu un chit reparator cu două componente pe care îl vom frământa până vom obține o culoare omogenă. Când produsul este pregătit, îl aplicăm și îl lăsăm să se întărească.

Pasul 3
Este convenabil să revizuiți zona cu șmirghel. În acest caz, vom folosi șlefuitorul delta prevăzut cu un șmirghel cu cereale medii. Această șlefuitoare, prin forma sa, ne va permite să ajungem în fiecare colț.

Pasul 4
Următorul pas va fi prezentarea roților pe bazele de lemn pe care le-am rămas, marcarea punctelor de fixare și înșurubarea lor.

Pasul 5
Odată ce cele patru roți sunt așezate, acoperim fotoliul cu un husa decorativa Asta vă va schimba total aspectul. Pe lângă faptul că a fost la fel de nou, vom verifica cât de practic este să îl putem lua dintr-un loc în altul, în funcție de nevoile noastre.

Lasă Un Comentariu