Cum se instalează o coloană de duș

Ritmul accelerat al vieții actuale are un impact asupra organismului nostru și a sănătății noastre. Un duș bun într-o coloană de hidromasaj poate fi o modalitate excelentă de relaxare și combatere a stresului. În continuare vom vedea, pas cu pas, cum instalați o simplă coloană de duș într-un timp foarte scurt.

Am ales un model din aluminiu, cu robinete mixer și trei funcții diferite. Înainte de a o instala, va trebui să eliminăm coloana veche și să curățăm excentricele.

Apoi, plasăm suporturile noului set, folosind șablonul care conține kitul în sine. Conectăm dușul la racordurile de apă și, în sfârșit, ne încadrăm coloana în elementele de fixare.

  • Unelte
  • Nivelul de bule
  • Detector de metale
  • Burghiu cu șurubelniță
  • Ø burghiu 6 mm
  • Vârf PZ2
  • cheie
  • materiale
  • Coloana de dus
  • Reducerea armăturilor

Pas cu pas pentru instalarea unei coloane de duș

Pasul 1
Primul lucru pe care îl vom face este să închidem blocajul de apă și să scoatem vechiul set de duș.

Pasul 2
după curata bine excentricele, le strângem și le prezentăm stencil pe perete. Verificăm dacă este nivelat și securizat cu benzi de bandă adezivă.

Pasul 3
Subliniem că puncte de fixare de pe suporturi, scoatem șablonul și trecem detectorul de metale, pentru a verifica dacă nu există tuburi pe care le putem deteriora la găurire.

Pasul 4
Cu burghiul în poziție de percuție și un burghiu Widia cu diametrul corespunzător, facem găurile.

Pasul 5
Vă prezentăm știfturi de nailon și fixăm parantezele cu șuruburile corespunzătoare ale acestora. Pentru a le introduce, este important să folosiți un vârf de șurubelniță care să fie în concordanță cu desenul și dimensiunea capului șuruburilor. De asemenea, nu uitați să dezactivați percuția burghiei.

Pasul 6
Ca și în cazul nostru, diametrul furtunurilor și excentricele nu se potrivesc, vom încorpora unele reductoare. Înainte de a le așeza, vom sigila firele cu teflon.

Pasul 7
Facem conexiuni relevant, pentru instalarea dușului și potrivirea coloanei în piesele de fixare.

Pasul 8
În continuare, înșurubăm furtunul dușului manual și deschidem stopcock-ul.

Pasul 9
Acum putem verificați dacă instalația funcționează în mod corect.

Pasul 10
Datorită acestei coloane de duș cu hidromasaj putem să ne relaxăm și să ne bucurăm de un moment de bunăstare unică, oricând avem nevoie.

Dacă ați scos ecranul pentru a instala coloana de duș, trebuie să dăm silicon în cabină, cu ajutorul unei arme aplicatoare și să înlocuim ecranul la locul său.

Video: Baterie pentru duș cu set de duș FERRO - Algeo (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu