Cele mai frecvente 7 greșeli la decorarea casei

Decorarea unei case nu este o sarcină complicată, dar necesită pregătire prealabilă înainte de a începe să facă orice. Este foarte important să analizăm punctele tari și punctele slabe ale casei și gandeste-te bine ce vrem înainte de a începe să decoreze.

Uneori, vă încurajăm să cumpărați vopsea, mobilier și accesorii fără să vă gândiți înainte dacă acestea se potrivesc foarte bine în casa noastră. Prin urmare, aici sunt cele mai frecvente sau frecvente greșeli la decorare, pentru a le ține cont înainte de a începe.

Cele mai frecvente greșeli la decorarea casei:

Este foarte frecvent ca atunci când suntem pregătiți să decorați, există anumite piese, mobilier și accesorii care ne intră prin ochi, fără a analiza dacă într-adevăr se potrivesc bine în casa noastră. Este important evitați să cheltuiți bani în piese care, în ciuda faptului că sunt un trend, nu sunt cele mai potrivite.

Pe de altă parte, este de asemenea important să evaluăm dacă piesele care sunt la modă ne plac sau nu. Scopul este să dureze câțiva ani în noul decor și evitați achiziționarea de piese care într-un timp scurt pot înceta să ne placă.

2. Acordă puțină importanță iluminatului

Iluminatul este unul dintre punctele forte pentru ca un decor să arate și să fie mai atractiv. De multe ori avem tendința de a plasa o coadă de corp de iluminat atunci când poate fi nevoie de 3 sau mai multe.

Lumina ne ajută să creăm medii calde și în funcție de ședere, anumite puncte de lumină vor fi necesare pentru a funcționa. De exemplu: lampa de pe o masă de studiu, pe blatul de bucătărie, bine aprinsă etc.

3. Culorile

Alegerea culorii este de obicei una dintre cele mai frecvente probleme la decorarea unei case și, în general, este de obicei unul dintre aspectele în care se fac mai multe greșeli. Este adevărat că va depinde de gusturile fiecărei persoane, dar este important au un echilibru.

Umplerea casei cu culori nu va face decorarea mai bună decât dacă am opta pentru mai puține culori. Întreaga casă de aceeași culoare nu ajută la crearea unor medii plăcute și calde.

În mod ideal, alegeți câteva culori sau o paletă și urmați regula 60-30-10 pentru a decora. Astfel se va păstra toată casa același stil în ceea ce privește culorile, dar nu va fi foarte repetitiv.

4. Mobila prea mare

Înainte de a cumpăra dulapuri, canapele, mese etc. este important măsurați bine dimensiunile casei și calculați spațiul pe care îl vor ocupa. În acest fel putem vedea dacă sunt prea mari pentru spațiul pe care îl avem.

5. Mobilier de perete

De obicei este foarte frecvent să așezați cea mai mare parte a mobilierului împotriva peretelui. Nu este întotdeauna cel mai recomandat, deoarece mobilierul în sine ne poate ajuta să separăm diferite medii de o cameră sau chiar să creăm zone specifice.

6. Nu părăsiți zonele de trecere

Înainte de a începe mobilarea diferitelor camere, este foarte important asigurați-vă că părăsiți zonele care trec.

Una dintre cele mai frecvente greșeli apare de obicei în dormitor. Un pat mare este de obicei așezat și un dulap sau sertar pe picioarele acestuia. Problema apare atunci când vrem să trecem între ambele piese și abia avem spațiu.

7. Reîncărcați casa prea mult

Pentru ca o cameră să aibă un stil propriu, nu este necesar să o reîncărcați cu o mulțime de obiecte, mobilier și accesorii. De asemenea, nu este bine să-l lăsați practic gol, deoarece am crea un mediu rece și nimic cald.

Pe scurt, trebuie să găsim un echilibru în cantitatea de mobilier și obiecte pe care le încorporăm în decor.

Pe lângă acestea 7 cele mai frecvente greșeli la decorarea caseiDe asemenea, este foarte frecvent să apară alte probleme, cum ar fi lăsarea cablurilor la vedere, nefolosirea de flori sau elemente naturale, ascunderea geamurilor etc. Așadar, dacă încercăm să evităm aceste greșeli la decorarea casei, ne vom asigura că decorarea casei noastre este pe calea cea bună.

Video: Cele mai comune greseli in decorarea locuintei (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu