Idei de costum ușor și originale de casă

Dacă vrei ca costumul tău să iasă în evidență și să fie izbitor și original Cea mai bună opțiune este să o facem casă cu articole de îmbrăcăminte pe care le avem acasă sau accesorii mici, care în sine nu fac parte dintr-un costum.

Vă oferim câteva idei pentru a vă face propriul costum și pentru a vă bucura de noaptea de carnaval la maxim.

Frida Kahlo

Artistul mexican este o opțiune excelentă pentru a onora carnavalul, deoarece este un costum simplu de elaborat și, de asemenea, foarte vesel.

Pentru a elabora acest costum, vei avea nevoie: un eyeliner (pentru a evidenția mustața și sprâncenele), rochie sau fustă lungă, un șal și o bandă de flori.

În acest articol vă explicăm cum să elaborați în detaliu acest costum șidovada la rece!

Cum să faci un costum Frida Kahlo (ușor)
Vă învățăm să recreați cea mai clasică și tradițională imagine florală a marelui pictor mexican cel mai recunoscut, simbol al libertății și al apariției.

La Catrina: craniu mexican

Costumul Catrinei, craniul mexican, este unul singur dintre cele mai solicitate în Spania atât la Carnaval, cât și la Halloween. Realizarea ținutei este simplă, deoarece veți avea nevoie doar de o rochie lungă pe care să o puteți combina cu alte articole de dantelă sau paltoane elegante.

Desigur, va trebui să aveți răbdare pentru a face un machiaj frumos! Deși pare un pic cam obositor e mai ușor decât pareși nu aveți nevoie de prea multe produse cosmetice: vopsea albă, creioane pentru ochi colorate, umbre pentru ochi și ruj roșu.

Machiaj Catrina, arata aspectul craniului mexican
Nu știi cum să te îmbraci pentru Carnavaluri sau Halloween? Vă oferim câteva idei pentru un costum pentru femei Catrina.

Machiaj de leopard

Această opțiune este foarte interesantă deoarece cu greu necesită materiale Fără haine de beton. Dacă nu vrei să te îmbraci, te poți concentra doar pe machiajul tău facial și apoi te poți îmbrăca într-o ținută urbană.

O altă opțiune este să includeți un animal print în aspectul dvs. pentru a-i oferi o atingere mai contextualizată și mai originală.

Vă lăsăm un articol cu ​​unele trucuri infailibile pentru ca machiajul tău să dureze toată noaptea.

Cum se realizează machiajul cu leopard
Machiaj de leopard, un look fantastic pentru nopțile voastre cele mai feline. Aflați cheile!

Machiaj Pop-Art

Fan al lui Andy Warhol, pin-up comic și estetic? Stil de machiaj arta pop Este o opțiune fabuloasă, astfel încât costumul dvs. să nu treacă neobservat. Nu aveți nevoie de prea multe accesorii sau haine pentru a-l face, ci alegeți haine care să se potrivească culorilor pe care le-ați ales pentru a vă picta fața și cu o ușoară atingere vintage.

Descoperă cum să faci acest costum!

Cum să obții un machiaj comic
Aflați cum puteți obține un machiaj perfect de artă pop pentru un costum comic. Deveniți un personaj comic!

Video: Costume de Halloween ieftine si amuzante (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu