Faceți un copac de Crăciun din hârtie mică

La decorarea casei, pe lângă pomul de Crăciun și centrele florale, putem așeza și diferite ornamente în jurul casei. Unul dintre ele poate fi un brad mic de Crăciun. Prin urmare, în continuare vom vedea cum se face un mic pom de Crăciun cu hârtie.

  • Unelte
  • Hârtii (pot fi colorate sau cu motive de Crăciun)
  • lipici
  • carton
  • materiale
  • foarfece
  • capsator

Cum se face un copac de Crăciun din hârtie mică

Primul lucru pe care ar trebui să-l facem este să creăm un con de carton pentru a avea ceea ce va deveni baza arborelui. Pentru a uni cele două capete, este mai bine să folosiți o capsatoră simplă, dar poate fi unită și cu lipici sau violoncel.

Când vom avea baza, vom face o cerc de carton aceeași dimensiune cu circumferința conului pe care tocmai l-am făcut. În acest fel, vom pune o mică bază pe con. Acest lucru este opțional, deoarece puteți așeza arborele sprijinit pe con. Dar dacă dorim ca arborele să aibă un trunchi (fie că este vorba de carton, fie cu o bucată mică de lemn), va trebui să facem această mică bază către con. la fixați baza la con, va fi suficient cu lipici în jurul conturului sau putem folosi și capsatorul.

Următorul pas va fi faceți bucățile de hârtie care vor simula ramurile și frunzele pomului de Crăciun. Trebuie să luăm în considerare dimensiunea conului pe care l-am creat pentru a nu face piese foarte mari. Apoi, vom fixa conul puțin câte puțin și unul lângă altul. Cel mai bine este să începeți de jos în sus, astfel încât unele piese să rămână una peste alta și să acopere articulația.

În momentul lipirii lor putem plia frunzele puțin în sus, astfel încât efectul de mișcare și nu toate piesele să fie foarte lipite, de atunci nu va da senzația de a fi un copac.

O altă opțiune este realizarea pieselor mai lungi și fixați bucățile la ambele capete. În acest fel, bucata de hârtie va fi rotunjită și va oferi astfel pomului de Crăciun mult mai mult volum.

În cele din urmă, putem așeza arborele pe baza conului sau putem lipici conul și baza acestuia pe o bucată mică de lemn sau orice altă suprafață care se preface a fi trunchiul bradul de Crăciun.

* Când alegeți hârtie pentru a face bucățile de hârtie, puteți utiliza hârtii de ambalare cadouri, hârtii colorate sau de asemenea fundal de imprimare Am pregătit. În acest fel, pe lângă faptul că sunt verzi, vor avea și unele detalii sau motive de Crăciun. De asemenea, da imprimăm foaia pe ambele părți, bradul de Crăciun va fi mult mai bun.

Lasă Un Comentariu