Cum să reproducem orhideele din tulpina florală

Spania este una dintre țările din Europa cu mai multe varietăți diferite de orhidee sălbatice. Există un gVarietate cu diferite tipuri de frunze și flori. Aceste tipuri de orhidee cresc în zone cu foarte puțin strat de sol și creează o infinitate de flori foarte elegante, un patrimoniu foarte mare și bogat de care trebuie avut grijă.

Păstrarea phalaenopsisului este foarte simplă. Trebuie doar să le așezați într-o cameră cu umiditate ambientală ridicată și multă lumină și aceasta va crește fără nicio problemă.

De aceea este important pulverizează plantele la fiecare 2-3 zile, în funcție de uscăciunea mediului. De asemenea, este important să se afle într-o zona foarte bine luminată dar fără să fie lipit de geamul ferestrei, deoarece frunzele sale ar putea arde și se îngălbenesc.

De asemenea, este important să le plătim, în cazul nostru îl folosim un îngrășământ foliar care se administrează prin pulverizarea acestuia pe frunze. Acest îngrășământ, atunci când este pulverizat, va ajunge la rădăcinile aeriene ale orhideei, ceea ce va facilita absorbția plantei.

Astfel, ne vom asigura că frunzele orhideelor ​​au o culoare verde intensă. Și cu cât frunzele sunt mai verzi, cu atât înflorirea este mai mare. În ceea ce privește irigarea, este important să nu existe bazine în baza containerului.

Ce să faci cu tulpina florală

Odată ce floarea s-a ofilit, vom tăia tulpina tocmai prin intersecția unde încolțesc frunze noi.

Cu toate acestea, se poate întâmpla ca părăsirea tulpinii florale, planta să genereze un mic bunic sau o nouă plantă chiar la una dintre intersecțiile tulpinii florale.

Când se întâmplă acest lucru, putem tăiem planta de punctul în care este atașată de tulpina florală și, astfel, vom avea o orhideă nouă.

Va fi suficient Plantează acest copil într-un vas transparent cu un substrat specific pentru orhidee sau scoarță de pin și pulverizează noua plantă.

În acest mod simplu vom fi reprodus phalaenopsisul. Nu știm de ce se întâmplă acest fenomen și, din această cauză, trebuie să ne amintim Această formă de reproducere nu este obișnuită, așa că dacă în casele tale nu se întâmplă nu trebuie să îți faci griji.

Video: Uite cum se inmulteste orhideea Phalaenopsis (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu