Taste pentru a crea o grădină urbană pe terasă sau balcon

Dacă doriți să aveți succes cu grădina dvs. urbană pe terasa sau balconul dvs., nu puteți rata acest sfat de la Jardinatis. Vă oferim cheile de bază, dar necesare pentru a obține rezultate deosebite.

Am făcut o mică recreere în această parte a grădinii unei grădini urbane, în containere. Niciuna dintre plantele și legumele alese nu atinge pământul și totuși crește chiar mai bine decât dacă ar face-o pe pământ.

În doar o lună de când s-a terminat plantația, avem deja frunze de pudră pe care am putea începe să le recoltez, salată cu o săptămână după ce le putem mânca și un al doilea strat de roșii cherry înflorite. ! minunat De asemenea, am plantat busuioc care va preveni insectele dăunătoare, căpșunile, kohlrabi (asemănător cu frunza de varză, dar ceea ce mănânci este tulpina), creta colorată, boră, kale, vinete, castraveți și dovlecei sferici. O mică varietate!

Taste pentru a crea o grădină urbană pe terasă sau balcon

Succesul pentru ca această grădină urbană să meargă bine este evitați utilizarea containerelor mici. Plantatoarele tip balcon sau terasă unde geraniile și florile pot crește corect nu sunt locul ideal pentru legume. Pot fi folosite pentru o salată mică, dar pentru legume mai mari, acestea nu funcționează.

Prin urmare, ori de câte ori putem, trebuie alege containere mari, atât plantă dreptunghiulară cât și circulară. Cu cât este mai mare cu atât mai bine, deoarece asta va însemna un volum mai mare de pământ și o autonomie mai mare pentru rădăcină a plantei.

Iñigo recomandă adăugarea gunoiului de grajd vechi la substrat, mai exact, el folosește gunoi de oaie. Această substanță este cea mai bună pe care o puteți da unei plante, deoarece nu numai că furnizează substanțe nutritive esențiale, ci și produse naturale plantele sunt mai sănătoase și mai echilibrate.

Desigur, dacă este gunoi de grajd, nu este prea "făcut" nu este recomandat să îl amestecați cu substratul, deoarece poate arde. Veți verifica dacă este în momentul optim pentru a fi folosit atunci când textura sa este aproape identică cu cea a pământului și nu are miros.

Video: 21 KITCHEN HACKS THAT WILL CHANGE YOUR LIFE (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu