Supă de fructe de mare, rețetă ușoară și de casă

Cei mai mulți dintre noi știm să detectăm rapid când un fel de mâncare a fost făcut de casăși în cazul preparatelor cu bulion sau orez, cheia este în bulion utilizat.

acest Ciorba de fructe de mare ușoară și de casă Se bazează pe a fumet sau fond de pește de casă că vom învăța cum să vă pregătiți super simplu. Cu acel fumet puteți pregăti nenumărate preparate cu bulion, de la supe și creme la orez, fideuás și altele similare, iar pentru această supă de fructe de mare, atunci pur și simplu facem un amestec de mâncare, încorporam fructele noastre de mare preferate și fumetul, și este gata.

tu recomandăm a face un cantitate mare de fumetși, dacă îl înghețați în porții, îl veți avea întotdeauna la dispoziție pentru momentul în care pregătiți o rețetă care are nevoie de un fond de pește bun, dar nu aveți timp sau nu aveți chef să o pregătiți.

Dacă le place rețete făcute cu fond de pește de casă, mergeți mai departe și pregătiți această rețetă similară, crema de fructe de mare Ușor de Crăciun. Mergând pe ogoare, încântă-te cu ai noștri orez negru cu squid și sos de aioli de casă, vă va plăcea. Vă sugerăm spre pământul nostru, vă sugerăm Caldero del Mar Menor, orez cu trupă murciană Este foarte gustos. Și în urma ascensorului, Ușor fideuá în stilul Delta del Ebro Este, așa cum spune și numele său, foarte ușor, și cu fumetul pregătit, să zicem că îl aveți practic făcut.

Ingrediente pentru prepararea ciorbei de fructe de mare ușor și de casă (4-6 persoane):

 • Pentru fumet sau fond de pește (cu această cantitate veți avea pentru 2 litri, deși veți avea nevoie doar de 1 litru, restul puteți congela pentru încă o zi):
  • 150 de grame de capete și corpuri de creveți sau creveți crude (dacă cumpărați 250 de grame de creveți, capetele și corpurile vor cântări aproximativ 150 de grame aveți nevoie).
  • 500 de grame de zmeură și de peștișor, de pescar sau de capete similare. Am folosit peștișoare.
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 2 litri de apă
  • Ulei de măsline și sare
 • Pentru restul rețetei:
  • 1 litru de fumet de pește.
  • 150 gr de scoici.
  • 150 gr de midii.
  • 250 gr de creveți sau creveți (important, necurat și cu cap și coajă, vă vor servi pentru fumet).
  • 1 ceapa
  • 1 praz
  • 1 cui de usturoi
  • 1 lingură de carne de ardei choricero.
  • 1 lingura faina de grau
  • Pătrunjel după gust.
  • Ulei de măsline și sare

Pregătirea, cum se face rețeta de ciorbe de fructe de mare ușor și de casă:

 1. Vom începe pregătirea stoc de pește (aici te duci cea mai detaliată rețetă de stoc de pește, dar o rezumăm mai jos). Pentru a face acest lucru, tocați legumele fumet (praz, ceapă și morcov) Foarte subțire și săreați 10 minute la foc mediu într-un vas mare cu puțin ulei și iesi. Cojiți creveții și adăugați capetele și trupurile lor resturi de pește și cei 2 litri de apă și ridicați căldura la temperatură ridicată, îndepărtând spuma care apare. Când începe să fiarbă, coborâți căldura până la temperatura medie, astfel încât să continue să clocotească puțin și lăsați-o să continue gătirea încă 25 de minute. Gata stocul de pește!
 2. Acum continuăm cu ingredientele și preparatele din restul rețetei. Cojiți ceapă și usturoi, și reparați praz tăind rădăcinile și partea cea mai verde.
 3. Tăiați legume și usturoi foarte fin. Pentru aceasta, am folosit tocatorul nostru manual, cu ajutorul căruia am reușit să le tăiem totul în câteva secunde, Și fără să plâng! În fotografii puteți vedea, de exemplu prazul, și tot așa cu toate legumele, cu câteva trageri gata. Puteți face și cu un cuțit.

  Capacul și, pe baza aruncării de câteva ori, veți vedea ce rezultat

  Am deja prazul tocat, aproape magic!

 4. Le ungeți într-un vas cu puțin ulei și iesi timp de aproximativ 10 minute, până când încep să se rumenească.

  Gătit ceapa, prazul și usturoiul

 5. Spălați pătrunjel, rezervați frunzele și tocați-le. Adăugați-o în oală împreună cu carne de ardei choricero.

  Realizarea sofrito pentru ciorba de fructe de mare

 6. Se încorporează făină și amestecă totul bine.

  Se amestecă Fry Ready pentru supă cu fructe de mare

 7. Adăugați fumet de pește și zdrobiți cu blenderul.
 8. Puneți midii într-un vas, acoperiți-l și, la foc mediu, așteptați până când s-au deschis. Scoateți scoicile.
 9. Saute într-o tigaie creveții dezbrăcat împreună cu moluște comestibile până când acestea se deschid.
 10. Adăugați vasul în oală midii creveții și moluște comestibile (Îmi place să le servesc cu coaja lor, deși poți să o scoți și înainte să le adaugi în oală), și să o lași să gătească totul împreună 10 minute. Încercați supa și rectificați-o iesi dacă este necesar

  Supa de fructe gata

Timp: 50 minute preparare fumet + 40 minute ciorbă de fructe de mare

Dificultate: ușor

Serviți și gustați:

Această supă de fructe de mare este atât de bogată încât ar trebui să-l luăm tot anul, deși câștigă proeminență în lunile mai reci și mai ales în cele mai speciale ocazii precum CrăciunulEste un intrare reconfortant și cu ingrediente de cea mai bună calitate pe care nu ni le putem permite întotdeauna.

Serviți-l mereu foarte caldși chiar mai bine dacă puneți fructele de mare într-un castron cu o lingură pliată și în vasele pe care le serviți mai întâi bulionul și apoi fructele de mare, va fi mai ușor de distribuit între mese.

Ciorba de fructe de mare ușoară și de casă

Variante ale rețetei pentru ciorba de fructe de mare ușoară și de casă:

Puteți folosește fructele de mare pe care le preferideși combinația de creveți, scoici și midii îi place de obicei cel mai mult. Puteți include, de asemenea pește, de exemplu o coadă de monkfish în bucăți sau merluciu.

Puteți variază prăjitul de legume după bunul plac, de exemplu prin adăugare tomată, mai mult usturoi, chiar și altele condimente pentru a-i da o atingere mai exotică, ca. curry sau chimen.

Sfaturi:

Dacă pregătiți mult fumet deodată, poțiînghețați-l și folosește-l în rețetele tale așa cum ai nevoie. În felul acesta economisești mult timp fără a compromite gustul din bucatele tale În rețeta pe care ți-am oferit-o, ai avea fumet să prepari de două ori supa de fructe de mare.

Video: Creveti cu sos alb, vin si usturoi - reteta rapida si simpla (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu