Meniul săptămânal al lui El Comidista (7 - 13 octombrie)

A face și a mânca același lucru este întotdeauna îngrijit și nu are nicio justificare. Nu este vina lipsei de timp sau a instrumentelor: este din cauză că ideile lipsesc. De aceea, acest meniu săptămânal are o mulțime de idei bune pentru a prepara feluri de mâncare diferite folosind ingrediente obișnuite - și unele mai exotice - pentru a ieși din plictiseala gastronomică. Și amintiți-vă: dacă doriți să aflați înaintea nimănui ce este gătit, vă puteți abona la newsletter-ul nostru și veți primi meniul săptămânal al lui El Comidista în mailul dvs. în fiecare vineri. Aici aveți toate informațiile.

Luni, 7 octombrie

CREMA DE CARROBELIZATĂ ȘI APLICĂ

Caramelizarea merelor cu miere și unt este esențială pentru ca o simplă cremă de morcovi să devină un scandal.

TERNERA ULETA

Dacă rola de vițel cu ouă fierte tari și măsline amojamadas îți populează coșmarurile, nu mai suferi. O altă vițel umplută este posibilă.

MÂNĂ albă

O cremă de lapte de migdale aromată cu scorțișoară și lămâie. Este atât de simplu și delicios este acest desert medieval. Da, da, medieval.

Marți 8 octombrie

CHALE DE KALE CU OARANĂ

Nu știi ce să faci cu varza asta? Tăiați-l, îmbrăcați-l bine și dați-l la cuptor pentru a face câteva chipsuri diferite și foarte crocante. Portocaliu oferă o atingere perfectă.

„MAC & CHEESE” DE PRIETENI

Dacă ați visat și voi să împărtășiți o masă de Ziua Recunoștinței cu personajele din serie prieteni, ai noroc: astăzi vă învățăm să pregătiți macaroanele și brânza Monicai.

FRUIT SEZONAL: APLICĂ

Acest fruct este bogat în pectine și fibre, pe lângă faptul că este foarte bun, așa că profitați de ceea ce aduce acest sezon.

Miercuri, 9 octombrie

PUMPKIN ȘI Ceapa prăjită cu TAHINI ȘI AVELLANA

O versiune simplă a unei rețete a maestrului Yotam Ottolenghi care combină dovleac, ceapă, nuci și un sos fetiș.

COCA VIOLETA MĂSĂLINIȚI ȘI LĂțimi

Culoare impresionantă, aromă impresionantă și suculență impresionantă. Toate datorită faptului că aveți un bol, un frigider și un cuptor.

VIRGIN EXTRA ȘI CHOCOLATE ULEI DE MĂSURI

Aceste trufe din restaurantul Rasoterra schimbă netezimea produselor lactate datorită putregaiului uleiului de măsline arbequina.

Joi, 10 octombrie

RASTURI DE FURERE CU ANCHOA ȘI RÚCULA

Dacă ați mâncat întotdeauna această legumă crudă, încercați această rețetă și veți descoperi o versiune a ridichiului mai moale, un păducel dulce și cu o textură de unt.

MARMITAKO

Profitați de puținul care rămâne din sezonul frumos pentru a face un clasic al Țării Bascilor.

FRUCTE SEZONALĂ: SUCURI

Profitați că strugurii sunt deja în plin sezon și mâncați-le în permanență, chiar dacă semințele vă dau lene.

Vineri, 11 octombrie

PUEROS SI CHIRLAS

Pornind de la un usturoi și praz amestecat, puteți face această supă simplă și gustoasă. Scârțâiturile se deschid în ultimul moment, dau ultima notă.

SHAKSHUKA: OVE CU PEPPER, BERENJENA ȘI COMINO

Grația acestui fel de mâncare se află în condimentele sale: chimen, ardei și ardei iute dau personalitate acestei verișoare sora de ratatouille. Pregătiți pâinea.

FELIPES FORN

Recuperăm câteva prăjituri din Madrid de la începutul secolului trecut. Pentru că deserturile în pericol de dispariție sunt specialitățile noastre.

Sâmbătă, 12 octombrie

Friptura de friptură cu urechi și măr

Allah ne iartă că am numit „moruno” un fel de mâncare făcut cu urmașii lui Babe și, de asemenea, alcoolici.

FRUIT SEZONAL: KIWI

Kiwi este în sezon și este unul dintre fructele cu cea mai mare concentrație de vitamina C. Ideal pentru a se pregăti pentru iarnă.

Duminică 13 octombrie

RISC INTEGRAL CU BROCCOLI ȘI REFRITO DE GARLIC ȘI PEPPER

Un pansament simplu pe bază de ulei, usturoi, condimente și o notă de oțet nu servește doar pentru a termina un pește la grătar sau pentru a da o viață a boabelor reci: funcționează foarte bine și cu varză și orez.

PERSELE FURATE CU CHOCOLATE ȘI CREMA GORGONZOLA

Fructe prăjite și caramelizate, fără zahăr adăugat, o ciocolată puternică și o cremă cu o atingere moale de brânză albastră: un jetapostre de scandal.

Băutura din weekend

Cocktail Island Insula SIMI

Credeți că sucul de roșii nu se înțelege decât cu vodka? Manel Vehí îi oferă lui Bloody Mary o răsucire folosind gin, măsline și muștar.

Lasă Un Comentariu