Salată de paste cu pesto de avocado

Vrei să impresionezi pe cineva gătind și nu știi cum? Pune un avocado în viața ta! Și nici nu vă gândiți să-l puneți la frigider. Amintiți-vă, nu ar face-o. Este un fruct tropical care nu înțelege frigidere, capabil să fie protagonistul multor preparate. O mie de povești sunt spuse despre el: beneficiile și proprietățile sale umplu bloguri de sănătate naturală mai mult sau mai puțin magufos. Pe scurt: știm că este bine pentru toate, chiar ne-am gândit să ungem lanțul de biciclete cu una.

Dar avem o relație mult mai sinceră și mai simplă cu avocado. Ne înnebunește. Aroma și textura sa ne fac să ne îndrăgostim și lăsăm deoparte proprietățile sale magice și vindecătoare pentru a ne concentra pe ceea ce facem: gătit și mâncat. Aceasta este o rețetă apărută din cauza lipsei de ingrediente. Ce se întâmplă dacă facem un pesto cu avocado? Ce se întâmplă dacă nu punem brânză? Ei bine, asta a ieșit și a fost delicios. O salată rece de paste. O rețetă rapidă și simplă de preparat.

Vă recomandăm să folosiți orice pastă care absoarbe mai bine sosul, care are pliuri. Iată câteva trucuri de bază pentru a face pastele cu care v-am dat deja rândul înainte: nu zgâriați cu cantitatea de apă la gătit, rezervați puțin din lichidul de gătit (are amidonul care emană pastele la gătit) Acesta va servi pentru a lega sosul la sfârșitul procesului.

Dacă o vom servi la rece, scurgeți-o înainte de a fi dente și răciți-o singură: nu spălați niciodată pastele cu apă atunci când o scurgem. Mikel ( șef) S-a alăturat deja unor prieteni pentru a ne spune aceste trucuri și multe altele într-un videoclip care ar trebui pus în clasa primară celor mici.

dificultate

Chiar trebuie să răspunzi? Minte ...

ingrediente

Pentru două persoane

 • 200 gr de paste
 • 20 de frunze de busuioc
 • 1 avocado
 • 1 cățel de usturoi mic
 • 4 roșii cherry
 • 1 șal
 • 1 morcov
 • 30 gr de migdale, alune sau nuci
 • 1 strop de suc de lămâie
 • Ulei de măsline
 • Ieși afară

preparare

 1. Pune multă apă sărată să fiarbă într-o cratiță mare. În timp ce o aducem la fiert, vom pregăti sosul.
 2. Tăiați puț de cremă, acoperiți cu suc de lămâie și puțină apă, astfel încât să piardă forța și să ia o notă de murături.
 3. Între timp, puneți într-un tocător pulpa de avocado, migdale, frunze de busuioc și usturoi din care am eliminat anterior germenul, pentru a nu se repeta. Sarea după gust și adaugă uleiul. Este mai bine să o adăugăm puțin câte puțin și să vedem consistența care ne-a rămas. Trebuie să aibă textura guacamolei. Adăugați un flux de suc de lămâie la sfârșit și amestecați.
 4. Pune pastele la fiert când apa fierbe. Nu uitați să economisiți puțin din apa de gătit pentru a ușura sosul puțin la final. Este important să lăsați pastele puțin mai greu decât al dente.
 5. Odată ce avem pastele gătite, scurse și călite; Legați sosul cu puțină apă de gătit. Amestecați pastele cu jumătatea sosului într-un bol.
 6. Tăiați roșiile cherry în sferturi și scurgeți perla cu mâinile.
 7. Plătește pastele, pune legumele deasupra și sosează peste restul pesto-ului.

* Poate fi decorat cu mai multe frunze de busuioc. Și știm că există oameni care nu pot lua paste fără brânză, așa că putem adăuga și câteva parmezan ras.

Video: Salata de paste cu sos pesto (Februarie 2020).

Lasă Un Comentariu